Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Khao Lakin sydÀmet" by Marja-Leena Tiainen # Book PDF Kindle ePub Free

Khao Lakin sydÀmet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Khao Lakin sydĂ€met
  • Author : Marja-Leena Tiainen
  • Release Date : January 20, 2013
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 842 KB

Description

Tsunami erottaa -- ja yhdistÀÀ.

Viisitoistavuotias helsinkilÀistyttö Emma lentÀÀ isoÀitinsÀ kanssa Thaimaahan, Khao Lakiin. Mutta ei ensimmÀistÀ kertaa, sillÀ kuusivuotiaana, tapaninpÀivÀnÀ 2004 hÀn menetti koko perheensÀ tuhoisassa luonnonkatastrofissa.TÀllÀ reissulla Emma ja isoÀiti eivÀt aio vain loikoilla auringossa, sillÀ heillÀ on tehtÀvÀ: Operaatio Hengenpelastaja. He aikovat etsiÀ kÀsiinsÀ sen paikallisen miehen, joka aikoinaan pelasti Emman vesimassoista, hiuksista vetÀmÀllÀ.Paikan pÀÀllÀ Emman muistot vuosien takaa tulvahtavat mieleen. Hienovaraisesti ja latautuneesti kirjoitetuissa takaumissa kerrotaan siitÀ miltÀ tuntuu, kun ihminen joutuu ÀÀrimmÀisen eteen.Tunteet ovat pelissÀ myös kun Emma tapaa Lukaksen, mukavan ruotsalaisen pojan, joka hÀnkin on tsunamin selviytyjiÀ. Kohtalotoverit ymmÀrtÀvÀt toisiaan, ja romantiikkaa on pian ilmassa.

Arvosteluotteita

"Marja-Leena Tiaisen nuortenromaanissa Khao Lakin sydĂ€met kerrotaan tarina, joka voisi olla totta. (– –) Khao Lakin sydĂ€met on hyvĂ€ nuortenkirja. SiinĂ€ selvitellÀÀn tĂ€rkeitĂ€ asioita."
Helena Miettinen, Savon Sanomat 23.8.2013


"MielestĂ€ni kirja oli alusta asti mukaansatempaava, mielenkiintoinen ja pysĂ€yttĂ€vĂ€ lukukokemus. (– –) Voisin suositella kirjaa oikeastaan ihan kaikille. Se oli todella vaikuttava ja sai ajattelemaan paljon."
Lukufiilis 3/2013


Download Ebook "Khao Lakin sydÀmet" PDF ePub Kindle